top of page
Green Track

Green Track

Green Track Antwerpen is een lokaal netwerk van culturele organisaties die streven naar een duurzame kunstensector. De Green Trackleden willen meer realiseren dan snelle winsten, ze willen bouwen aan een toekomst. Dit kan enkel gerealiseerd worden vanuit een openheid, een gedeelde verantwoordelijkheid en een collectief bewustzijn. Prospekta was de facilitator van Green Track maar alle leden zijn zijn mede-eigenaar. FameusKoor&Stem en Opendoek vzw ondertekenden alvast het charter!

DE FILOSOFIE

In het Ubuntu (Afrikaanse levenswijze) wordt gezegd:
‘If you want to go fast, go alone.
If you want to go far, go together.’

WERKING

Maandelijkse ontmoetingen zorgen voor een continuïteit van de werking. Op deze bijeenkomsten worden duurzame ontwikkelingen en problemen binnen de organisaties opgevolgd en is er ruimte om dieper in te zoomen op een bepaald thema.

 

NETWERK VAN KUNSTENORGANISATIES

Volgende partners in Antwerpen ondertekenden het charter al: Amuz, Berlin, Centrum voor beeldexpressie, Curieus Provincie Antwerpen, De Veerman, deFilharmonie, DIVA, Ell Circo d’ell fuego, Fameus, Fomu, HETPALEIS, I Solisti del vento, iedereen leest, KMSKA, Koor&Stem, M HKA, ModeMuseum, Moeder Eik, Museum Plantin-Moretus, OPENDOEK, Prospekta, Rataplan, Sering, Toneelgezelschap Luxemburg, Toneelhuis, Trix, VAi, Walpurgis.

Family Business: Feature
bottom of page