ANTWERP BIJOU 

Ben jij een echte Antwerp Bijou? Creëer je kunst in je vrije tijd en wil je met jouw project graag in de Arenberg spelen? Dan is Antwerp Bijou jouw kans. Antwerp Bijou is een nieuw 2-jaarlijks festival voor Antwerpse podiumkunstenaars op 15 en 16 januari 2021. Schrijf je in voor 30 augustus.

WIE OF WAT?
Hebben jij of jouw collectief* een performance in de aanbieding of ben je druk bezig met het creëren van iets nieuws? Een theatervoorstelling, choreografie, modeshow, slam of multidisciplinaire performance? Schrijf je dan in en wie weet wordt je project geselecteerd voor het festival.

*Per artiest of collectief kan er maar 1 project ingediend worden.

Kunstacademies kunnen 1 project per afdeling indienen.

PRIJZENPAKKET
Naast het beleven van een TOP ervaring maak je ook kans op de prijs met een artistiek productiebudget twv €750 en een residentie bij Fameus!

 

SELECTIEPROCES
Wie zich inschrijft voor het festival komt zijn/haar performance pitchen bij de stuurgroep op 10 september 2020 in Zaal Zirkus. De stuurgroep maakt de week nadien de officiële selectie voor het festival.

REPETITIERUIMTE
Wie vragen heeft over mogelijke repetities kan contact opnemen met Fameus via mail of telefoon! Vraag naar Gwen of Caro en we helpen je met plezier verder.

WE ❤ BRUSSELS BIJOU
Antwerp Bijou is de Antwerpse versie van Brussels Bijou, een project van Zinnema, BOZAR, BRUZZ en de VGC.

 

 

MEER INFO

Caro & Gwen

03 202 74 35
gwen@fameus.be of caro@fameus.be 

Fameus

Adres

Zirkstraat 36 - 2000 Antwerpen

Volg ons online 

  • Facebook
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter
  • Youtube

03 202 74 35

© 2020 - Fameus