De Week van de Amateurkunsten in Antwerpen – KUNST BUITEN!

Schrijf je in vóór 5 maart 2018.

Fameus ondersteunt van 27 april t.e.m. 6 mei 2018 de Week van de Amateurkunsten in Stad Antwerpen. Tien dagen lang kan jij je artistieke talent in the spotlight zetten. Schrijf je in voor 5 maart 2018.

Wat?

De Week van de Amateurkunsten (WAK) is een tiendaags festival voor en door iedereen die bezig is met kunst in de vrije tijd.

Wie?

Dansers, fotografen, muzikanten, schrijvers, ontwerpers, schilders, rappers, slammers, performers, dichters enzovoort die uit passie en goesting kunst beoefenen, tonen van 27 april t.e.m. 6 mei overal in Vlaanderen en Brussel hun talent aan een breed publiek.

Hoe?

Fameus neemt naar goede gewoonte Antwerpen voor haar rekening en laat zien wat er in deze stad bruist met een focus op het jaarthema ‘KUNST BUITEN!’. KUNST BUITEN! gaat over kunst in de publieke ruimte, naar buiten komen met je kunst, maar ook over de plaats van kunst binnen het (lokale) cultuurbeleid en binnen onze samenleving. En je kunt altijd buiten de lijntjes kleuren. Elke artiest die iets toont of creëert tijdens de Antwerpse Week van de Amateurkunsten kan rekenen op de steun van Fameus. Activiteiten worden onder andere vermeld in een exclusieve bijlage van de Gazet van Antwerpen (meer dan 18.000 exemplaren), in nieuwsbrieven, je komt online in beeld via een origineel promofilmpje van Anthony Nti en je krijgt nuttige tools aangereikt die je helpen met het organiseren van een evenement. Het thema kan je inspireren, maar is geen verplichting.

Doe mee!

Organiseer je tijdens de Week van de Amateurkunsten een activiteit met amateurkunstenaars in Antwerpen? Vul dan voor 5 maart 2018 dit sjabloon in.

Uitwisseling met anderen!

Zoek je nog een locatie of deelnemers voor je activiteit? Stel je jouw locatie graag open voor een activiteit? Wil je jouw idee graag delen met anderen om wat feedback te krijgen? Kom dan naar het WAK-uitwisselingsmoment in Zaal Zirkus (Zirkstraat 36, Antwerpen) op dinsdag 30 januari van 17u30 tot 19u. Bevestig je aanwezigheid via een mail naar caro@fameus.be. Voor organisaties en amateurkunstenaars!

Help!

Vragen die toch onbeantwoord blijven, kan je stellen aan Caro via caro@fameus.be of 03 202 74 35. Surf ten slotte ook naar wak.be/promotie als je graag gratis promotiemateriaal bestelt. In de aanbieding: affiches, flyers, stickers, digitale logo’s en een inspiratieboekje. Ideeën genoeg.

###

Laat van je horen! Tag al je foto’s op Facebook, Instagram en Twitter met #WAK2018, #kunstbuiten! en #fameusantwerpen. Wie weet reposten, regrammen of retweeten wij jouw prachtige plaatjes op een van onze kanalen. Want ja, sharing is caring!