Under construction

Under construction

Je zag het misschien al staan: UNDER CONSTRUCTION. Onze website krijgt een hele nieuwe make-over want Fameus heeft een hele nieuwe huisstijl. Op onze facebook, twitter en instagram zijn we actief met andere kleuren, lettertypes en beelden. Nu onze website nog!

Na 5 jaren met het prettige eitje was het tijd voor een nieuw logo. Hier voor zocht Fameus getalenteerde ontwerpers in de stad. Dankzij de open call konden designers zich opwerpen als de volgende makers van ons logo.

Tijdens het zomerse feest voor het 5 jarig bestaan van Fameus stemden onze gasten en bevriende kunstenaars voor het nieuwe logo. Het ontwerp werd dat van Vrints-Kolsteren! Dit grafisch koppel is een dynamisch en getalenteerd duo. Fameus kent hen van de ontwerpen van l’Amateur.

De ontwerpers waren geïnspireerd door het doel en de motivatie van Fameus om een thuis te zijn voor amateurkunstenaars: “Fameus is de stuwende kracht achter de Antwerpse amateurkunsten, voorgesteld als een ondersteunend huis dat verbindt en versterkt. Het icoon vormt de ondergrond en duwt letterlijk de verschillende disciplines uit de Antwerpse amateurkunst opwaarts.”

Nu is het nog even wachten voor de nieuwe website en Fameus is compleet vernieuwd! Het adres blijft www.fameus.be en zal dus eenvoudig bereikbaar blijven.

Fameus dankt Vincent en Naomi voor deze langverwachte vernieuwing en update. Fameus is zo trots en blij met jullie harde werk!

0 reacties

Reageren op dit bericht is uitgeschakeld