System_D on tour in Antwerp!

Geplaatst door: Shamisa Debroey 0 reactie(s)

SYSTEM_D on tour in  Antwerp

Op 21 december rolt Cinema RIX in Deurne de rode loper uit voor een selectie straffe SYSTEM_D films. Fameus organiseert een filmavond vol opkomend filmtalent uit Antwerpen, geïnspireerd op het concept van SYSTEM_D*. Videoclips, documentaires, kortfilms, reportages, gifs, sketches, animaties … verschijnen op het witte doek. Een mengeling van divers Antwerps talent wordt vertoond.

Films die voldoen aan 3 voorwaarden

SYSTEM_D on tour in Antwerp neemt ons mee op ontdekkingstocht door onze stad, doorheen de lens van haar inwoners, zonder vormelijke voorwaarden. Een jury van professionals uit de filmwereld en het publiek beslist wie met de eerste prijs naar huis gaat.

Er zijn slechts 3 voorwaarden waar de films aan voldoen:

  1. De maker is jong van geest?
  2. En volgde geen filmopleiding?
  3. De film speelt zich af in Antwerpen?

 
De geselecteerde films werden gekozen uit 100 inzendingen. De selectie werd gemaakt door een uitzonderlijke selectiegroep. Deze bestond uit Samira Hmouda, Anthony Nti, Adams Mensah, Desmond Badu, Mulanga Nkolo, Adinda Vanderzande, Inès Eshun, Remy Ndow, Younes van den Broeck, Eline Van Hoye, Shamisa Debroey, Orlando Verde en Manuel Janssens. En werd ondersteund door het Centrum voor Beeldexpressie.

Welkom!

Kom mee kijken en genieten van deze unieke filmavond in Cinema Rix, te Deurne (De Gryspeerstraat 86, 2100 Antwerpen). 21 December om 18.00u  gaan de deuren open.

18u – Deuren open
19u – Films deel 1
 
21u – Films deel 2
22u – CONCERT met Spitler en Y.B Hustle!
 
23u – Prijsuitreiking

 

Meer info?

System_D On Tour in  Antwerp is een project van Fameus ism Citylab Pianofabriek, Centrum voor Beeldexpressie en CC Deurne

*SYSTEM_D?

SYSTEM_D is het festival voor jong opkomend filmtalent. Het neemt ons mee op ontdekkingstocht door Brussel, doorheen de lens van haar jongeren. Het kiest bewust voor een eclectisch en rauw aanbod zonder vormelijke voorwaarden. Bereid u dus voor op een ongecensureerd festival boordevol fictie, videoclips en documentaire. SYSTEM_D is een concept van Citylab Pianofabriek.

Meer info en deelname


System_D on tour in Antwerp!
Datum: 21/12
Contactpersoon: Shamisa Debroey
Tel.: +32 3 202 74 34
Stuur een e-mail

0 reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*