Neem deel aan het verkiezingsdebat over amateurkunsten

Neem deel aan het verkiezingsdebat over amateurkunsten

Fameus nodigt politiek en publiek uit op een verkiezingsdebat over de toekomst van de amateurkunsten in Antwerpen op vrijdag 27 april 2018. Het debat gaat door in Zaal Zirkus, Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen.

Start debat om 18u45
Einde voorzien rond 20u30

Aansluitend (om 21u) speelt Open School Antwerpen met leerlingen van Centrum voor Basiseducatie de voorstelling ‘Ik ben een leeuw’ in Zaal Zirkus. Samen met regisseur Stefan Perceval (HETGEVOLG) presenteren ze  ‘IK BEN EEN LEEUW’. Allemaal mensen met en zonder toneelervaring, maar met roots en een verleden in België, China, Polen, Somalië, Syrië, Marokko, Irak, Afghanistan, Roemenië, Chili, Ghana, Ivoorkust en Nigeria.

Het verkiezingsdebat en de voorstelling zijn gratis, maar reserveren is verplicht via dit inschrijvingsformulier! Je kan je inschrijven voor het debat of de voorstelling of beiden.

Meer info vind je via www.fameus.be/verkiezingsdebat

3 reacties

 • Jaouad schreef:

  Ik ben aanwezig

 • Rudiger wouters schreef:

  Herbegin een kunstenaarskolonie in Groot antwerpen ( Borgerhout- Hoboken) mask de lijn tussen amateur en professioneel wat diffuzer. Breng beginners van alle leeftijden in contact met professionelen van alle nivo’s en creeer dwarsverbindingen tussen techniekers, nerds en kunstenaars… zo kan je antwerpen terug op de wereldkaart te krijgen. Bereid een nieuwe gouden eeuw voor; bijna 500 jaar na metsys-Floris-brueghel.
  Breng mensen die kunst kopen naar beurzen waar allerlei kunstenaars hunnwetk aanbieden… .

 • Herta Krieger schreef:

  IK ga komen, tot dan!