GAST zoekt gasten!

GAST zoekt gasten!

Fameus zoekt artiesten en curatoren

Fameus lanceert een open call voor creatievelingen, jong van geest, om deze zomer mee de Oude Beurs te bezetten. We stellen verschillende werkruimtes en een exporuimte gratis ter beschikking voor artiesten en curatoren. Grijp je kans en wie weet word jij de tijdelijke bezetter van de Oude Beurs!

Artists in residence

Wat zou jij als artist in residence kunnen betekenen voor de Oude Beurs? Kom jouw skills en/of project op 23 april voorstellen. Alle artistieke disciplines zijn welkom! Live muziek spelen is helaas moeilijk in het gebouw. Een professionele jury pikt er ongeveer 10 artists in residence uit die tussen mei en september 2018 een werkruimte, productionele ondersteuning en een artistieke coach krijgen.

Curatoren

Wat zou jij als beginnende curator/kunstenaar  kunnen betekenen voor de Oude Beurs? Kom jouw idee op 30 april voorstellen. Alle artistieke disciplines zijn welkom! Een professionele jury pikt er 2 of 3 curatoren/kunstenaars uit die een expo samenstellen en beheren van 22 juni tot 8 juli OF van 13 juli tot 29 juli OF van 3 augustus tot 19 augustus. Je krijgt er professioneel advies van KOP bovenop.

Meer info over het project vind je hier!

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Reageren op dit bericht is uitgeschakeld