Week van de Amateurkunsten in Antwerpen

 

sticker_3

Fameus ondersteunt van 28 april t.e.m. 7 mei 2017 de Week van de Amateurkunsten in Stad Antwerpen. Tien dagen lang kan jij je talent tonen. Inschrijven voor het festival doe je tot 15 februari 2017.

 

Wat?
De Week van de Amateurkunsten is een kunstweek voor en door iedereen die gepassioneerd is door kunst in de vrije tijd. Ze loopt dit jaar van 28 april t.e.m. 7 mei en zet overal in Vlaanderen en Brussel de pracht van amateurkunst in de kijker. Fameus doet er alles aan om de Antwerpse initiatieven in de schijnwerpers te zetten. Dit jaar geven kunstenaars het beste van zichzelf rond het thema The Making of. Denk aan aandacht voor het creatieproces, een blik achter de schermen, een kruisbestuiving of ga gewoon back to the roots en vertel wat de historiek is achter jullie vereniging. Een artistieke activiteit organiseren in het kader van The Making of is natuurlijk meer dan fantastisch. Het thema blijft echter optioneel. Meer inspiratie nodig? Check dan even het inspiratieboekje van het Forum voor Amateurkunsten.

 

Wie?
Gedurende dit tiendaagse festival kan je als kunstenaar, muzikant, danser, acteur, regisseur, vereniging, organisator of toeschouwer je steentje bijdragen om de schoonheid van kunst naar buiten te brengen en het belang ervan zo groot mogelijk te maken. Iedereen kan deelnemen!

 

Hoe?
Organiseer je tijdens de week van de Amateurkunsten een activiteit in Antwerpen? En wil je jouw activiteit de nodige bekendheid geven? Dan hoef je enkel jouw activiteit voor 15 februari op wakantwerpen.panidoo.be te plaatsen en te publiceren. Wij verspreiden jouw activiteit via verschillende kanalen. Jij ziet jouw activiteit verschijnen op onze website én in ons exclusief programmaboekje dat dit jaar verspreid wordt in heel Antwerpen en als magazine in de Gazet van Antwerpen.

Voeg daarnaast jouw activiteit toe aan de online kalender op wak.be/kalender. Zo komt jouw evenement automatisch in de UiTkalender terecht en bereik je een pak meer geïnteresseerde cultuurliefhebbers.
Via wak.be/promotie kan je ook promotiemateriaal voor de WAK 2017 bestellen… Gratis en voor niets. In de aanbieding: affiches, flyers, stickers, digitale logo’s en een inspiratieboekje. Ideeën genoeg!

 

Help!
Tips en tricks over het organiseren van jouw activiteit vind je via de gloednieuwe toolbox van het Forum voor Amateurkunsten: wak.be/toolbox. Vragen die toch onbeantwoord bleven kan je stellen via ine@fameus.be.

 

###
Laat van je horen! Tag al je foto’s op Facebook, Instagram en Twitter met #WAK2017 en wie weet reposten, regrammen of retweeten wij jouw toffe beelden op één van onze kanalen. Want ja, sharing is caring!

 

Ine Vermeylen
Stafmedewerker
+32 3 202 74 34
ine@fameus.be